Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ημερίδα ενημέρωσης για την Υπερκινητικότητα

Το Σάββατο 29.03.2014 ο Σύλλογος »ΟΔΥΣΣΕΙΑ» πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα »Υπερκινητικότητα και μαθησιακές δυσκολίες»..Ομιλήτρια η παιδοψυχίατρος Αλκέτα Αθανασίου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους.
Την ημερίδα χαιρέτησε με μήνυμά του ο Υπουργός Περιβάλλοντος και κλιματικής Αλλαγής κος Γιάννης Μανιάτης και τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Νίκος Γκαβούνος εκπρόσωπος του Δήμου Άργους-Μυκηνών. ο σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κος Δημήτρης Μπαλτατζής, η κα Γιώτα Γιαννοπούλου διευθύντρια εκπαιδευτικών θεμάτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,διευθυντές σχολείων εκπαιδευτικοί γονείς και πλήθος κόσμου.
Στην κατάμεστη αίθουσα η παιδοψυχίατρος κα Αλκέτα Αθανασίου μας εξήγησε με απλά λόγια τα χαρακτηριστικά της υπερκινητικότητας των μαθησιακών δυσκολιών και των τρόπων αντιμετώπισής τους και απάντησε υπομονετικά σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης την παιδοψυχίατρο κα Αλκέτα Αθανασίου για τις πολύτιμες οδηγίες της καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου